Aardbeiengranita

4
375 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los in een steelpan op laag vuur de suiker in water op en laat de suikersiroop afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Voeg de vers aardbei-sinaasappelsap toe en schenk het mengsel in een lage diepvriesdoos. Zet de doos in de diepvries en roer het mengsel elk uur met een vork goed door. Herhaal dit tot de granita volledig is bevroren.
  • 3 Neem de granita uit de diepvries en roer opnieuw los met een vork. Verdeel de granita over glazen of bakjes. Lekker met lobbige slagroom.

Aardbeiengranita is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita in 5 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita in 5 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept