Andijviestamppot met rundervink

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in een water met zout naar smaak in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de rundervinken in 12-15 min. rondom bruin en gaar.
  • 2 Neem de rundervinken uit de pan en bak in het achtergebleven bakvet de uiringen lichtbruin. Giet de aardappelen boven een kom af en stamp ze met de crème fraîche en zoveel kookvocht als nodig tot smeuïge puree.
  • 3 Schep de andijvie, de helft van de gebakken uiringen en de zongedroogde tomaatjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rundervinken en de rest van gebakken uiringen.

Andijviestamppot met rundervink is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rundervinkschotel met courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundervink met paprikajus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van sla- en rundervink met pittige tomatensaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept