Andijviestamppot met puntpaprika

4
40 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met de bouillontablet(ten) in ca. 20 min. gaar.
  • 2 Was de andijvie en laat goed uitlekken. Verwijder de harde nerven en snijd het blad in reepjes.
  • 3 Wel de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een koekenpan het gehakt rul. Bak de paprika even mee.
  • 4 Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn met de melk en meng de andijvie, het gehaktmengsel en de bosui erdoor.
  • 5 Snijd de rookworst in stukken. Schep de stamppot op de borden en leg op ieder bord een paar stukken rookworst.

Andijviestamppot met puntpaprika is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept