Andijviestamppot met feta en Griekse gehaktspies

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het gehakt in een schaal. Pers de knoflook erboven uit en voeg de komijn met peper en zout naar smaak toe. Kneed alles goed door het gehakt en vorm er met vochtige handen worstjes van. Steek door elk worstje een prikker.
  • 2 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de gehaktspiesen in 10-12 min. goudbruin en gaar. Verwarm de melk.
  • 3 Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk tot een smeuïge puree. Schep er de andijvie, de ui, de olijven en de feta door. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de stamppot op borden. Leg er de gehaktspiesen bij. Lekker met tzatziki.

Andijviestamppot met feta en Griekse gehaktspies is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktspies met zelfgemaakte tzatziki
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scandinavische gehaktspies
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse couscous met gehaktspies
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept