Gemarmerde choco-aardbeien

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de pure en witte chocolade in stukjes en doe in aparte hittebestendige kommen die in een pan passen. Breng een laag water aan de kook in een steelpan, zet de schaal met pure chocolade erop en laat smelten. Zorg dat het water de schaal niet raakt. Neem zodra de chocolade gesmolten is, de schaal van de pan en smelt de witte chocolade op dezelfde manier.
  • 2 Was ondertussen de aardbeien en dep ze droog met keukenpapier. Laat de kroontjes zitten.
  • 3 Doe de gesmolten witte chocolade bij de pure chocolade en roer één keer door. Zo zijn ze wel gemengd, maar niet volledig.
  • 4 Haal de aardbeien met een draaiende beweging door het chocolademengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocolade in 30 min. helemaal hard worden.

Gemarmerde choco-aardbeien is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarmerde chocoladecheesecake
35 min Nagerecht
Bekijk recept