Venkel-, aubergine- en courgettespiesen met tijmolie

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Halveer de courgette in de lengte en snijd de helften in plakken van 2 cm. Snijd de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol. Halveer de venkelknol in de lengte en snijd de helften in parten. Snijd de aubergine in de lengte in kwarten en snijd de kwarten in stukken van 2 cm. Bestrooi alle groenten met peper en eventueel zout.
  • 2 Meng de olie met de tijm en het venkelzaad.
  • 3 Maak spiesen van de courgette, spiesen van de venkel en spiesen van de aubergine. Bestrijk de groenten licht met de kruidenolie.
  • 4 Gril de aubergine 12 min. op de barbecue en de courgette en venkel 8 min. Keer regelmatig.

Venkel-, aubergine- en courgettespiesen met tijmolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefreepjes met risottotaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse rondo's met gegrilde aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde witte asperges
30 min-
Bekijk recept
Tijmolie
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept