Broodje saucijs met tomatenrelish & rucola

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en schil en rasp de gember. Snijd elke tomaat in 8 parten.
  • 2 Verhit voor de tomatenrelish de olie in een vuurvaste steelpan of een aluminium bakje op de barbecue (in het midden) en bak de ui 1 min. Voeg de knoflook, gember en tomaat toe en breng aan de kook. Schuif de steelpan of het bakje naar de zijkant van de barbecue en laat 5 min. zachtjes koken. Voeg de sojasaus en basterdsuiker toe en laat nog 2 min. zachtjes koken.
  • 3 Neem van het vuur. Halveer de limoen en pers de helft uit. Breng de tomatenrelish op smaak met het limoensap en eventueel zout.
  • 4 Halveer de worsten in de lengte en gril ze in ca. 10 min. gaar. Keer halverwege.
  • 5 Snijd ondertussen de pistolets aan de bovenkant in, maar niet helemaal door. Verdeel de rucola erover. Leg 2 halve braadworsten in elke pistolet en schep er een flinke eetlepel tomatenrelish op. Serveer de rest erbij. Snijd de rest van de limoen in partjes en serveer erbij.

Broodje saucijs met tomatenrelish & rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept