Pascale Naessens' halloumi met curry en komijnspinazie

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de currypasta met de olijfolie. Snijd de halloumi in blokjes en meng met de currypasta. Bak dit in een pan op matig vuur. Doe de komijnzaadjes in een andere pan zonder olie of boter en zet op middelhoog vuur. Haal als ze beginnen te roken en te poffen de pan van het vuur. Laat de aroma’s van de komijn vrijkomen en giet er een flinke scheut olijfolie over.
  • 2 Zet de komijn terug op het vuur en voeg de spinazie toe. Roer regelmatig tot de spinazie helemaal is geslonken. Kruid met flink wat peper en weinig zout (de halloumi is al heel zout). Leg de spinazie op het bord en verdeel de halloumiblokjes met curry erover.

Pascale Naessens' halloumi met curry en komijnspinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Pascale Naessens' salade van groenten met gemarineerde sesamzaadjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
tomatensaus à la Pascale
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept