Taco's met ananas, kipdijfilet en jalapeñopeper (advertorial)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de peultjes in een pan water in 3 min. beetgaar. Doe in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Snijd het steeltje van de jalapeñopeper en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Snijd de ui in halve ringen. Laat de ananasschijven uitlekken.
  • 2 Verhit ondertussen een grillpan zonder olie of boter. Halveer de ananasschijven en gril deze 2 min. in de grillpan. Keer halverwege en haal uit de pan. Verwarm ondertussen de taco’s ca. 5 min. in de oven. Snijd de kipdijfilet in reepjes. Bestrijk met de olie en bestrooi met de paprikapoeder, peper en zout. Gril de kip in de grillpan 4 min. Keer halverwege. Leg de taco’s in een lange schaal en vul ze met de ijsbergsla, de peultjes, avocado, rode ui, kip, ananas en de peperringetjes.

Taco's met ananas, kipdijfilet en jalapeñopeper (advertorial) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco met andijvie en gehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige taco's met feta
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept