Lamsworstjes met salsa verde en groene couscous

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous in een ruime kom en schenk er het hete water over. Laat 10 min. afgedekt staan.
  • 2 Halveer ondertussen de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in lange repen van een ½ cm breed. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in halve maantjes. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de aspergetips toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Schep de groenten uit de pan op een bord. Bak in het achtergebleven bakvet de lamsworstjes in 10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
  • 4 Snijd ondertussen voor de salsa verde de koriander, munt, peterselie en dille grof en doe samen met de mosterd en de rest van de olie in een hoge beker. Pureer met de staafmixer en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 5 Roer de couscous los met een vork en meng met de komkommer en de helft van de salsa verde. Verdeel de paprika en aspergetips erover. Serveer met de lamsworstjes en de rest van de salsa verde.

Lamsworstjes met salsa verde en groene couscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Naan met lamsworstjes en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept