Lauwwarme posteleinsalade

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de grotere exemplaren van de krieltjes en kook ze in een ruime pan water met zout in 15 min. gaar. Snijd ondertussen de ui fijn en meng met de olie tot een dressing. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in parten. Snijd de kipfilet in plakjes en snijd de postelein grof.
  • 2 Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes. Giet de krieltjes af en meng met de artisjok, kip, postelein en de helft van de uidressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over een platte schaal. Verdeel de avocado en de rest van de dressing erover en serveer.

Lauwwarme posteleinsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Heilbotfilet met posteleinsalade
15 min-
Bekijk recept
Posteleinsalade met tosti’s en wasabidip
30 min-
Bekijk recept
Posteleinsalade Met Zoete Noten
20-30 min -
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept