Spinaziesalade met bacon, ei en uienchutney

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de zilveruitjes met het vocht, de ketchup, kerriepoeder en suiker in een steelpan en breng aan de kook. Kook in 5 min. in tot chutney. Neem van het vuur en laat iets afkoelen. Snijd ondertussen de bacon in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de bacon in 5 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Bak de eieren in het achtergebleven bakvet. Schaaf ondertussen de komkommer in plakjes en verdeel met de bacon en spinazie over de borden. Verdeel de chutney erover en leg op elk bord een gebakken ei. Snijd het stokbrood in plakjes. Bestrooi de salade met de gezouten cashewnoten en serveer met het brood.

Spinaziesalade met bacon, ei en uienchutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Malse varkenshaas met bramen-rode uienchutney
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapspiesjes met uienchutney
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept