Gestoofde doperwtjes en kropsla met rauwe ham

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een hapjespan en bak de ham 3 min. Voeg de doperwten en kookroom toe en laat met de deksel op de pan 8 min. op middelhoog vuur stoven. Snijd de blaadjes van de kropsla grof en voeg na 4 min. van de stooftijd toe aan het mengsel in de hapjespan. Stoof verder zonder deksel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.

Gestoofde doperwtjes en kropsla met rauwe ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept