Fusilli met paddenstoelensaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.
  • 3 Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 6 min. op middelhoog vuur.
  • 4 Snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelensoepgroente en de knoflook toe aan de ui en bak 4 min. op hoog vuur mee.
  • 5 Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. Meng de paddenstoelensaus door de fusilli. Verdeel over de kommen. Leg in elke kom twee halve eieren.

Fusilli met paddenstoelensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Ravioli met paddenstoelen en pancetta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met geitenkaas en paddenstoelensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tagliatelle met krokante ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept