Eggs Rothko

4
20 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd van het brood per persoon 1 snee van
  • 15 cm dik. Verwijder het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen, zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de helft van de peper in dunne ringen en de rest lijn. Meng de boter met de fijngesneden rode peper en de gerookte-paprikapoeder. Breng op smaak met peper.
  • 2 Steek met een glas of kopje van 7 cm doorsnee uit het midden van elke snee brood een rondje (dit rondje gebruik je niet). Bestrijk het brood aan beide kanten voorzichtig met de boter. Verhit per 2 sneetjes brood een koekenpan zonder olie of boter. Bak het brood op middelhoog vuur aan één kant in 3 min. krokant en keer om.
  • 3 Breek de eieren boven de rondjes in het brood en doe de deksel op de pan(nen) of dek af met aluminiumfolie. Bak de eieren op laag vuur in 6 min. gaar. Neem het brood met ei uit de pan en verdeel over de borden. Knip met een schaar de bieslook erboven en garneer met de ringetjes rode peper.

Eggs Rothko is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Range style eggs
30 min-
Bekijk recept
Snelle eggs benedict met asperges en zalm
15 min
Bekijk recept
Eggs benedict
30 min
Bekijk recept
Club bacon eggs
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept