Raapstelenstamppot met beefburger

4
17 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de beefburgers op middelhoog vuur in 15 min. bruin en gaar. Bak de laatste 5 min. de ui mee. Halveer ondertussen de grotere stukken pompoen. Kook de pompoen in een ruime pan water met zout in 8 min. gaar. Giet af.
  • 2 Laat ondertussen de peren uitlekken en halveer ze. Snijd de raapstelen grof. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep met de pompoen, peer, raapsteel, ui en jus van de beefburgers door elkaar. Serveer de raapstelenstamppot met de beefburgers.

Raapstelenstamppot met beefburger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid-Amerikaanse beefburger
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beefburger & tomaten-maissalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese beefburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met avocado en beefburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Raapstelenstamppot met katenspek en bosui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot Met Heilbot En Mosterdsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot Met Paddestoelen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten
Bekijk recept