Konijnenbouten op Baskische wijze

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel het stuk chorizo en snij het in blokjes.
  • 2 Bestrooi de konijnenbouten met zout en peper. Braad ze 5 minuten aan weerszijden goudbruin in de hete olie. Leg opzij.
  • 3 Laat in de plaats de fijngesneden uien en de blokjes rode paprika 5 minuten kleuren op middelhoog vuur. Bestrooi alles met lookpoeder en Spaanse peper.
  • 4 Voeg de tomatenpuree, de tijm, de blokjes chorizo en de konijnenbouten toe. Meng, dek af en laat 35 minuten stoven op een zacht vuurtje.
  • 5 Dien heet op met rijst met saffraansmaak.

Konijnenbouten op Baskische wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept