Koolvis met garnalen en brie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de witte preistengel in schijven. Pers de knoflook. Giet de visfumet en de witte wijn in een kookpan en breng alles de kook.
  • 2 Doe de vis in de court-bouillon, minder het vuur en kook 10 minuten op laag vuur.
  • 3 Smelt de boter in een grote braadpan en fruit de preischijfjes. Voeg zout, peper, de geperste knoflook en een scheutje water toe.
  • 4 Doe het deksel op de pan en laat 5 minuten smoren.
  • 5 Haal de vis, zodra hij gaar is, voorzichtig uit de kookpan met een schuimspaan en houd hem warm op een dienschotel.
  • 6 Laat de kookjus op hoog vuur voor de helft indikken. Voeg er de room bij, meng en laat opnieuw voor helft indikken.
  • 7 Voeg de brie en een mespunt paprika bij de ingedikte saus. Mix alles en breng op smaak.
  • 8 Voeg de vis, de garnalen en de prei bij de saus en warm het geheel 3 minuten op een laag vuur, met het deksel op de pan.

Koolvis met garnalen en brie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept