Konijn met Geuze

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uien en hak ze fijn.
  • 2 Zout en peper de stukken konijn. Bak ze goudbruin in hete boter in een stoofpan.
  • 3 Neem het vlees uit de pan en fruit er de fijngehakte uien in.
  • 4 Leg de stukken konijn opnieuw in de stoofpan. Bestrooi met bloem en giet de geuze langs de wanden in de pan.
  • 5 Voeg een bouquet garni toe, breng zachtjes aan de kook, dek af en laat 40 minuten sudderen op zacht vuur.
  • 6 Dompel de pruimen in het kookvocht, dek af en laat nog 20 minuten doorkoken op zacht vuur.
  • 7 Schik de stukken konijn en de pruimen in een diepe schotel.
  • 8 Leng de rodebessengelei aan in een scheplepel saus en giet dit alles in de stoofpan.
  • 9 Voeg de azijn toe, ga na of het voldoende gekruid is en nappeer er de stukken konijn mee. Dien zeer warm op.

Konijn met Geuze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sorbet A La Geuze
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept