Gebakken kwartels en pruimen, barbecuesaus met honing

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kwartels langs de ruggengraat open en druk ze plat. Meng de olijfolie met de kruidenmengeling en smeer er de kwartels mee in.
  • 2 Bak ze in 2 grote braadpannen gedurende 10 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
  • 3 Verwarm ondertussen in een steelpan de Ketjap Marinade met de azijn, de suiker en de honing tot een gladde saus.
  • 4 Halveer de pruimen en verwijder de pitten. Doe de pruimen bij de kwartels en giet er de saus bovenop. Laat 5 min. sudderen, zorg dat alles goed bedekt is met saus.
  • 5 Serveer goed warm met basmatirijst.

Gebakken kwartels en pruimen, barbecuesaus met honing is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept