Gevulde Koolrolletjes (involtini di verza)
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
35 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediënten
300 g tomaten in stukjes
1 ei
100 g gebakken boerenworst
350 g gebakken rosbief
1 eetlepel gehakte peterselie
1 mespunt geraspte nootmuskaat
100 g geraspte parmesaan
1 teentje knoflook
20 cl melk
1 eetlepel olie
peper en zout
7 eetlepels runderbouillon
2 sneetjes toastbrood
1 wittekool
Bereiding
Pluk 8 koolbladeren en dompel ze 30 sec. onder in kokend water. Spreid ze uit.
Week het toastbrood 20 min. in de melk. Snij de rosbief en worst in kleine stukken. Voeg de geperste look, het ei, de peterselie, het uitgewrongen brood, de muskaatnoot, de parmezaan en peper en zout toe. Verdeel over de koolbladeren, rol ze op, bind ze vast en leg ze in een geoliede schaal.
Laat 10 min. bakken in een warme oven op stand 5-6 (170° C). Overgiet ze met de tomaten gemixt met de bouillon. Laat nog 30 min. bakken op stand 4-5 (140° C) en overgiet regelmatig met het bakvocht. Maak ze los en dien op.
Gevulde Koolrolletjes (involtini di verza) is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas »
Lumper (gevulde Kleefrijst) »
Lumper Gevulde Kleefrijst »
Gevulde Paprika's »