'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de saffraandraadjes 10 min. zwellen in 1 EL warm water.
  • 2 Klop de mayonaise los met de sjalot, het citroensap, de room, het saffraanwater en wat peper en zout. Plaats 30 min. in de koelkast.
  • 3 Stoomkook de aardappelen 15 min. Leg de wijtingfilets op 4 stukken stevige aluminiumfolie en kruid met peper en zout.
  • 4 Verdeel er de boter in nootjes over en vouw dicht tot papillotten.
  • 5 Plaats 15 min. in een warme oven op stand 7 (210° C).
  • 6 Verdeel de scheuten, de rucola en de tomaten over de borden.
  • 7 Besprenkel met de saus en bestrooi met fleur de sel. Dien op met de visfilets en de aardappelen.

'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vera de vlinder
Lunchgerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lentevlinder
35 min
Bekijk recept
Vrolijke vlinders
40 min-
Bekijk recept