Iers rundvlees met tomatenrijst en rode wijnsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de sjalotten, de rode wijn, de porto, de kalfsfond en de kruiden voor de saus tot 1/3 inkoken.
  • 2 Giet alles door een zeef en roer de boter erdoor. Kruid af met peper en zout.
  • 3 Kook de groenten 2 min. in gezouten water en giet ze af. Kruid met Knorr bouquet kruiden, peper en zout.
  • 4 Bak het vlees naar wens in boter en serveer het vlees met de saus, rijst en groenten.

Iers rundvlees met tomatenrijst en rode wijnsaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rosbiefsalade met Iers rundvlees
45 min-
Bekijk recept
Iers sodabrood met hazelnoten en rozijnen
15 min
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Iers rundvleesbrochette
20 min -
Bekijk recept