Zeeduivel andalouse met saffraan

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat in een stoofpot de zeeduivelstaarten aan beide kanten goudbruin kleuren in 3 EL olie en kruid met peper en zout.
  • 2 Zet opzij. Laat in dezelfde pot de gesnipperde sjalot fruiten in de rest van de olie.
  • 3 Voeg de kaneel, het pepertje en, na 5 min., de saffraan opgelost in 2 EL warm water, de visfumet, de amandelen (vooraf geroosterd) en de helft van de koriander toe.
  • 4 Breng aan de kook en laat 10 min. sudderen.
  • 5 Leg er de zeeduivelstaarten in en overgiet goed met het kookvocht, dek af en laat nog 8 min. op een zacht vuur staan.
  • 6 Schik op warme borden en bestrooi met de rest van de koriander.
  • 7 Dien de saus apart op.

Zeeduivel andalouse met saffraan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept