Varkenshaasje met perziken

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik de kruidnagels in de varkensfilet. Snij het vlees lichtjes in tot op 1 cm en schuif er een salieblaadje in.
  • 2 Bestrooi met zout en peper en laat het vlees in 50 g warme boter gedurende ongeveer 10 minuten aan alle kanten goudbruin worden.
  • 3 Zet een deksel op de pot en laat alles 25 min. braden op een middelhoog vuur.
  • 4 Rol de filet in een dubbele laag aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  • 5 Blus ondertussen de kooksappen met 15 cl warm water en laat het geheel gedurende 5 minuten zachtjes inkoken.
  • 6 Giet de saus door een fijne zeef, vang ze op in de kookpot en voeg de rest van de boter en de suiker toe.
  • 7 Schil en ontpit de perziken en snij ze in blokjes.
  • 8 Pocheer de stukken perzik in de saus gedurende 5 minuten en houd ze warm.
  • 9 Snij de filet in dunne sneetjes en leg ze in de kookpot tot ze opgewarmd zijn. 1
  • 0 Dit duurt ongeveer 3 minuten. Schik het vlees samen met de perzikstukken op een verwarmde schotel. 1
  • 1 Dien het gerecht op met aardappelkroketten.

Varkenshaasje met perziken is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept