Juraworsten op een bedje van groene kool

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de worsten goudbruin in een grote stoofpan met de boter, het zout en de peper. Haal ze eruit.
  • 2 Fruit de sjalotten in dezelfde pan gedurende 5 min. op een matig vuur.
  • 3 Voeg de worsten, het kruidentuiltje, de geperste knoflook, het bier en de helft van de jeneverbessen toe.
  • 4 Dek af en laat 30 min. koken op een zacht vuur.
  • 5 Snij het koolhart in kwartjes.
  • 6 Blancheer het 5 min. in gezouten kokend water.
  • 7 Spoel met koud water, laat uitlekken en snij in reepjes.
  • 8 Bak de ui 5 min. in een stoofpan met het ganzenvet, en voeg dan de kool, het bier, de rest van de jeneverbessen, zout en peper toe. Laat 12 min. koken op een matig vuur.
  • 9 Snij de worst in schijfjes en leg hem samen met de kool op warme borden.

Juraworsten op een bedje van groene kool is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept