Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels en snij ze in dikke schijven. Laat ze 15 min. lichtjes karamelliseren in de boter, met 50 g suiker.
  • 2 Verwarm de confituur en giet er voorzichtig de rum bij.
  • 3 Leg 1 pannenkoek op een ronde (ovenvaste) schotel en bestrijk die met wat confituur. Bedek hem met stukjes appel, en dan nog een pannenkoek.
  • 4 Herhaal deze stap tot de ingrediënten op zijn, en eindig met appel. Bestrijk met de rest van de confituur.
  • 5 Bestrooi met de rest van de suiker en laat 10 min. bakken in een hete oven, op stand 6 (180° C). Snij in punten en dien op, eventueel met een bol vanille-ijs.

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Pannenkoekentaart met brie en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige pannenkoekentaart
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart
25 min- Nagerecht
Bekijk recept