Gratin van clementines met peperkoek

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel 8 clementines, verdeel ze in partjes en verwijder het vel.
  • 2 Schik de partjes in individuele, beboterde gratinschotels.
  • 3 Klop 25 cl room op met 6 EL basterdsuiker, 4 eierdooiers en 1 EL oranjebloesemwater.
  • 4 Giet dit mengsel over het fruit. Verkruimel twee dunne sneden peperkoek over de schotels.
  • 5 Laat kleuren onder de grill. Dien lauw op met een bol speculaasijs.

Gratin van clementines met peperkoek is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept