Taart met abrikozen en rozemarijn

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de blaadjes rozemarijn fijn.
  • 2 Leg het deeg in een beboterde vorm. Verdeel het hazelnootpoeder, de abrikozen (bolle kant naar boven), de rozemarijn, de suiker, en de klontjes boter gelijkmatig over het deeg.
  • 3 Laat 40 min. bakken in een warme oven op stand 6 (180° C).

Taart met abrikozen en rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept