Carpaccio van gegrilde ananas met limoen en munt

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill van de oven voor.
  • 2 Verwijder het hart van de ananas.
  • 3 Snij met een scherp keukenmes (of mandoline) fijne schijfjes van de ananas en verdeel die over borden.
  • 4 Splijt het vanillestokje van het ene uiteinde naar het andere met een klein mes en haal de korreltjes eruit.
  • 5 Meng de vanillekorreltjes, de kaneel, de rietsuiker en de zwarte peper.
  • 6 Bestrooi de schijfjes ananas met de geparfumeerde suiker.
  • 7 Zet de ananas 4 minuten onder de grill.
  • 8 Meng de fijne limoenrasp en het limoensap in een kom.
  • 9 Haal de ananas uit de oven, strooi er de limoenrasp en muntblaadjes over en besprenkel met het limoensap.

Carpaccio van gegrilde ananas met limoen en munt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept