Zachte clafoutis van bloedperziken met pistachenoten

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
  • 2 Boter een gratineerschaal (30 op 20 cm) in.
  • 3 Halveer de bloedperziken, verwijder de pit en snij ze in partjes.
  • 4 Klop de melk op met het vanille-extract, de room en de eieren met een elektrische klopper.
  • 5 Voeg de gezeefde bloem, de suiker en een snuifje zout toe en klop verder.
  • 6 Schik de stukken perzik in de schaal en overgiet ze met het mengsel.
  • 7 Bestrooi met pistachenoten en de rietsuiker en laat 35 min. bakken in een warme oven. De bovenkant moet lichtjes bruin zijn en het deeg vast, maar nog zacht.

Zachte clafoutis van bloedperziken met pistachenoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept