Confituur van nectarines met citroenmelisse

3
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Trek de bovenste blaadjes van de takjes citroenmelisse en snij de takjes in de lengte in twee.
  • 2 Snij de nectarines in twee, verwijder de pit en snij ze in fijne plakjes. Je verkrijgt 800 g netto vruchtvlees.
  • 3 Giet de suiker en het water in een confituurkookpot of een roestvrijstalen kookpot met dikke bodem en breng de mengeling langzaam aan de kook. Laat 5 minuten koken. Voeg de plakjes nectarine, het citroensap en de takjes citroenmelisse toe en laat 20 minuten koken.
  • 4 Laat al roerend verder koken terwijl je regelmatig afschuimt.
  • 5 Giet in gesteriliseerde confituurpotten. Sluit de potten en draai ze om tot ze volledig afgekoeld zijn, indien het potten met een deksel zijn.

Confituur van nectarines met citroenmelisse is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caïpirinha met citroenmelisse
10 min Snack
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met wonton van garnaal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept