Mangocompote met rozijnen en specerijen

4
10 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango’s en snij het vruchtvlees in blokjes (ongeveer 600 g nettogewicht). Doe ze in een stoofpan met de suiker, het limoensap, het vierkruidenpoeder en de rozijnen. Breng al roerend aan de kook. Dek af en laat 10 à 15 min. op een zacht vuur sudderen.
  • 2 De gaartijd hangt af van de rijpheid van de mango’s: de blokjes moeten zacht zijn zonder uiteen te vallen.
  • 3 Dien lauw op met een bol vanilleijs of koud met plattekaas. Je kan deze compote ook serveren bij wild, ganzenlever, gevogelte, enz.

Mangocompote met rozijnen en specerijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde hertenrugfilet met puree van raapsteeltjes en mangocompote
45 min-
Bekijk recept
Bananenpudding met mangocompote en ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenlever met Mango
0 min
Bekijk recept