Mousseline van peren met amandelen

4
10 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers het sap uit de citroen en doe het in een stoofpot.
  • 2 Voeg de geschilde en in kleine blokjes gesneden peren toe en de suiker.
  • 3 Dek af en laat op een laag vuur gaar stoven in 5 minuten. Neem het deksel van de pot (indien de peren teveel vocht vrijgeven) en stoof nog 15 minuten tot ze heel zacht zijn.
  • 4 Neem van het vuur, voeg de gemalen amandelen toe en het aroma en mix.
  • 5 Dien lauw op met een bol chocoladeijs of met een brownie. Ook heel lekker koud, puur of met plattekaas.

Mousseline van peren met amandelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelmousseline
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krokante mousseline
45 min-
Bekijk recept