Zoete muffins met courgettes en walnoten

12
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C.
  • 2 Klop de eieren met de rietsuiker in een grote slakom. Voeg er de helft van de bloem aan toe, roer door elkaar en giet er de gesmolten boter bij. Meng goed en verdeel er de rest van de bloem, de kruiden en het zout onder.
  • 3 Houd 12 mooie walnoten apart; hak de rest in grove stukken en doe ze bij het deeg.
  • 4 Rasp de ongeschilde courgettes met de grove kant van de rasp. Voeg ze eveneens aan het deeg toe en meng goed.
  • 5 Plaats de papieren baking cups in een muffinvorm en verdeel het deeg over de cups. Laat 20 à 25 minuten bakken in de oven.
  • 6 Haal ze uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster, versier met de walnoten die je apart had gehouden en eet bij kamertemperatuur.

Zoete muffins met courgettes en walnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept