Boterham met in honing gebakken rode vruchten

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Toast de sneetjes briochebrood.
  • 2 Giet de honing en het citroensap in een pan en verwarm langzaam. Voeg de vruchten toe en laat gedurende 5 minuten verder garen op een zacht vuur. Kruid met peper.
  • 3 Leg de sneetjes briochebrood op de borden en verdeel er de vruchten over. Dien onmiddellijk op met een bolletje vanille-ijs.

Boterham met in honing gebakken rode vruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept