Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes

16
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5/6 - 160°C.
  • 2 Hou 2 clementines apart en pers het sap uit de 6 andere: je hebt 25 cl nodig.
  • 3 Klop de malse boter op met de suiker,doe er dan de eieren bij; klop opnieuw op. Verwerk daarin de bloem, het zout en het sap; meng zorgvuldig tot een homogeen deeg. Doe daarbij de chocoladestukjes en meng.
  • 4 Bekleed een vierkante vorm met een zijde van 20 cm met bakpapier. Giet daarin het deeg en laat 40 min. bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, ontvorm op een rooster en laat afkoelen.
  • 5 Snij het gebak in vierkanten; versier deze met parelsuiker en kwartjes clementine. Dien eventueel op in papieren bakjes, zoals brownies.

Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pepernotenijsberg
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebak met peren en chocoladestukjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenconfituur met chocolade
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept