Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
restaurant
Snack
link
Delhaize
print
Ingrediënten
8 eieren
100 g mayonaise
3 augurkjes
2 uitjes in azijn
1 eetlepel gehakte peterselie
Om te garneren: stukjes wortel, kerstomaat, zwarte olijven, sla enz.
Bereiding
Doe de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook en laat gedurende 9 à 10 min. koken, volgens de grootte van de eieren.
Snijd de augurkjes en de uitjes in azijn fijn. Meng ze met mayonaise en peterselie.
Laat de eieren uitlekken en dompel ze enkele minuten onder in koud water. Pel ze en garneer ze naar smaak met stukjes wortel, olijf en/of kerstomaat om er zo diertjes, paddenstoelen, enz van te maken.
Dien op met tartaarsaus en een beetje sla.
Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselbrochettes »
Forel met tartaar van zuring en salade »
Zalmburgers »
Gebakken schelvis met korstje van pickleschips »
Sinterklaasrecept Grappige Zuurkoolschotel »
Tea bag cookies »
Wentelteef Spiesjes »
Sinterklaasrecept Gemengd Zoet-Zuur »