Wit biobrood met peer en gorgonzola

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Schil en snijd de peren in fijne partjes.
  • 3 Besmeer een boterham met gorgonzola en schik hierop enkele dunne plakjes peer. Herhaal dit 3 keer en eindig met een boterham (bovenaan) zodat je een croque krijgt van 4 boterhammen.
  • 4 Leg het torentje op een bakplaat en bak in de oven gedurende 10 min.
  • 5 Serveer de warme boterhammen met een beetje Luikse siroop, een ideale combinatie.

Wit biobrood met peer en gorgonzola is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept