Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden

4
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 E-mail
  • 2 Print dit recept
  • 3 2 rode uien
  • 4 1 kg rode aardappels
  • 5 2 bakjes minimaïs
  • 6 1 bosje koriander
  • 7 2 lange rode zoete pepers
  • 8 20 g texmexkruiden
  • 9 4 eetlepels olijfolie 1
  • 0 peper en zout 1
  • 1 enkele druppels tabasco 1
  • 2 Halveer de aardappels en kook ze gaar. 1
  • 3 Snijd ook de maïs door en snipper de paprika en de rode uien fijn. 1
  • 4 Stoof de maïs, paprika en de rode uien in olijfolie en voeg er nadien de aardappels aan toe. Kruid met peper en zout en enkele druppels Tabasco. 1
  • 5 Kruid met de texmexkruiden en gesnipperde koriander. 1
  • 6 Dien op in een mooie schaal.

Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hete kip met mango
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Pitabroodjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept