Pickles van radijs met gember en citroenkruid

10
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de radijsjes in dunne schijfjes en doe ze in een pot.
  • 2 Giet de azijn en de suiker in een steelpan. Voeg de geraspte gember en het in twee gebroken takje citroenkruid toe. Verwarm langzaam tot de suiker helemaal gesmolten is. Zeef. Giet vervolgens de kokende vloeistof over de radijzen en laat 2,5 cm tussen de vloeistof en de bovenste kant van de potten. Veeg de boven- en buitenkant van de pot af met wat vochtig keukenpapier. Sluit hermetisch af en steriliseer gedurende 20 minuten.

Pickles van radijs met gember en citroenkruid is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Punch van citroenkruid, munt, limoen, gember en rum
Snack
Bekijk recept
IJsgekoelde soep met limoen
35 min
Bekijk recept

Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met pekelvlees & pickles
10 min Snack
Bekijk recept
Blini’s met zalm, saus met witbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita sabih met amba & zhug
2 uur-
Bekijk recept