Salade van quinoa, roze radijsjes, kervel en bieslook

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de quinoa goed onder koud water. Kook gedurende 10 minuten in twee keer zijn volume aan gezouten water. Haal de pan van het vuur en laat afgedekt nog 5 minuten zwellen.
  • 2 Haal het loof van de radijsjes en spoel het enkele keren grondig. Snijd de radijzen in fijne plakjes. Hak 3 blaadjes van het radijzenloof fijn, bewaar de rest voor een andere bereiding. Pluk de kervelblaadjes af en snipper de bieslook.
  • 3 Roer een vinaigrette van de sojasaus, olijfolie en een beetje peper. Verdeel de quinoa, groente, kruiden en vinaigrette in porties.

Salade van quinoa, roze radijsjes, kervel en bieslook is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept