Vis met pesto en couscous in krokant jasje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer restaurant Soep link Delhaize print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
  2. Giet het gezouten kokend water op de couscous en laat zwellen.
  3. Laat de boter in de microgolfoven smelten. Snij de tomaten in halve plakjes.
  4. Smeer 1 brickvel in met gesmolten boter, draai om en leg er ½ in 4 gevouwen brickvel in het midden bovenop. Schep hierop ¼ van de couscous, schik daar ½ in plakjes gesneden tomaat op en leg er bovenaan een portie vis op. Besmeer met pesto. Vouw een pakketje van het brickdeeg, maar doe dit niet te strak en sluit het met een tandenstoker. Maak zo 4 pakketjes en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat.
  5. Laat 15 min. in de oven bakken.
  6. Serveer warm met een salade.
  7. Je kan de pesto vervangen door tomaten- of olijventapenade.
Vis met pesto en couscous in krokant jasje is een recept van Delhaize

Receptenzoeker