Tomatengazpacho met mozzarellabolletjes en gearomatiseerde basilicumolie

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommer, snij in grove stukken en mix met de tomaten, de look, de Spaanse peper, de rode ui, de zure room, de olie en de wijnazijn tot je een gladde massa bekomt. Kruid met peper en zout.
  • 2 Blancheer de spinazie en het basilicum. Laat uitlekken, spoel met koud water en meng met de olie. Kruid met peper en zout.
  • 3 Vul een soepbol met gazpacho, voeg de mozzarellabolletjes toe en garneer met de basilicumolie en een paar druppels olijfolie.

Tomatengazpacho met mozzarellabolletjes en gearomatiseerde basilicumolie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatengazpacho met avocadocrème
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van heilbot met tomatengazpacho
20 - 30 min -
Bekijk recept
Lauwe gazpacho van tomaat met kerrie en scampi
45 min Voorgerecht
Bekijk recept