Minestrone van jonge groentjes en pesto

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 E-mail
  • 2 Print dit recept
  • 3 1 doosje kleine groene asperges
  • 4 1 pakje snijbonen
  • 5 100 g fijne erwtjes (diepgevroren of vers)
  • 6 2 tomaten
  • 7 1 pakje verse dille
  • 8 2 l kippenbouillon
  • 9 100 g pastaboogjes 1
  • 0 1 potje salsa verde 1
  • 1 Snij de asperges en de snijbonen in fijne brunoise. Hak de dille. 1
  • 2 Breng de kippenbouillon aan de kook en laat de pasta hierin garen. Voeg op 3 min. voor het eind van de aangewezen kooktijd de asperges, snijbonen, erwtjes en dille toe en laat verder koken. Snij intussen de tomaten in brunoise en voeg deze helemaal op het einde toe aan de soep. 1
  • 3 Lepel in elk bord soep wat salsa verde en serveer met geroosterd brood gegarneerd met de rest van de salsa verde!

Minestrone van jonge groentjes en pesto is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Minestrone met ricottapesto
Bekijk recept
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone met bonen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept