Velouté van groene asperges

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit in een kookpot gedurende 2 min. de 3 fijngesnipperde uien in 1 eetlepel olijfolie.
  • 2 Doe daarbij 1 l groentebouillon, zout, peper en 1 mespuntje nootmuskaat.
  • 3 Doe de asperges in stukken erbij.
  • 4 Breng aan de kook. Laat vervolgens 15 minuten lichtjes doorkoken.
  • 5 Mix vervolgens met een keukenrobot tot puree.
  • 6 Controleer of het voldoende gekruid is.
  • 7 Verdeel over kopjes of kommetjes. Versier met spiesjes van gedroogde tomaten en bolletjes mozzarella.

Velouté van groene asperges is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Vélouté van zoete aardappelen met peren
20 min
Bekijk recept