Wildbouillon met deeghoedje

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid een bouillon van wildfond met water (volgens de aanwijzigingen).
  • 2 Laat het bladerdeeg even ontdooien op een koel oppervlak, snij er cirkels uit die iets groter zijn dan de bovenomtrek van vuurvaste soepkommen.
  • 3 Snij de soepgroenten eventueel nog iets fijner en snij de champignons in plakjes. Laat de champignons en de soepgroenten 5 minuten zachtjes koken in de bouillon, roer er dan de kruiden door, breng op smaak met de cognac, peper en eventueel zout.
  • 4 Schep de bouillon in soepkommen, bestrijk de randen met de losgeklopte eierdooier, druk de rand van de deeglapjes stevig op de kommen vast. Bestrijk het deegoppervlak ook met ei, laat het deeghoedje in een warme oven (225°C) in 10 minuten goudbruin worden.

Wildbouillon met deeghoedje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidenbouillon met deeghoedje
Bekijk recept
Bisque onder een deeghoedje
Bekijk recept
Mediterrane Tompouce
20-30 min -
Bekijk recept
Rabarber Onder De Deken
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met gerookte eendenborst
15 min Voorgerecht
Bekijk recept