Roze consommé van Parijse champignons

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Bak ze 10 minuten in de warme boter. Bestrooi ze met zout en peper.
  • 2 Voeg de kippenbouillon toe aan de tomatenpuree en breng aan de kook. Schep er een kommetje bouillon uit en bewaar het op kamertemperatuur.
  • 3 Laat de soep 5 min. sudderen en pureer ze daarna. Meng de eierdooier en de verse room met het kommetje bouillon en giet het geheel in de soep onder voortdurend roeren.
  • 4 Klop de bereiding op en laat ze 5 minuten op een zacht vuurtje indikken. Bestrooi met peterselie.

Roze consommé van Parijse champignons is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept