Ciabatta, puree van rauwe tomaat op Italiaanse wijze, mozzarella di bufala, avocado, rucola

4
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de puree: ontvel de tomaten (verwijder schil, steelaanzet en pitjes van de tomaat), plet het teentje look zonder de kiem en de basilicumblaadjes; voeg zout, peper en olijfolie toe. Laat dit 1 uur marineren en mix dan alles.
  • 2 Snijd de mozzarella en de avocado's in schijfjes.
  • 3 Gril het brood en beleg het met de puree, de schijfjes avocado, mozzarella en rucola; even met de pepermolen erover, een snuifje fleur de sel en nog een scheutje olijfolie.

Ciabatta, puree van rauwe tomaat op Italiaanse wijze, mozzarella di bufala, avocado, rucola is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept