Marokkaanse pannenkoek met geitenkaas en honing

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de melk lauw en los er de gist in op.
  • 2 Meng de bloem met het griesmeel. Voeg de lauwe melk en het ei toe, onder voortdurend roeren. Roer tot het deeg mooi glad is. Laat het ongeveer 1 uur rusten.
  • 3 Bak de pannenkoek in wat boter op een zacht vuur aan één kant.
  • 4 Verkruimel de geitenkaas over de pannenkoek en dien op met honing. Versier met fijngesneden bieslook.

Marokkaanse pannenkoek met geitenkaas en honing is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept